ТАКМИЧАРСКИ ДАНИ МЛАДИХ ПРЕДУЗЕТНИКА И ИНОВАТОРА

за ученике осмих разреда основних школа и првих разреда средњих школа, нашег округа, одржано у Културном центру у Инђији 5. и 7. новембра 2019.г. Такмичење је организовао Савез проналазача Србије а под покровитељством председника општине Инђија господина Владимира Гака.

Задатак за израду пословног (бизнис) плана је дат 5. новембра. Пословна идеја је могла да буде из једне од четири области: туризам, пољопривреда, информационе технологије или зелена економија. Тим наше школе, ученици Андреј Петровић, Драган Влатковић, Милош Нинковић, Саша Божић, Тамара Лемајић и Тара Живојиновић одлучили су се за идеју оснивања профитне фирме Пет-ИН и израду бизнис плана зелене економије – Сакупљање и прераде пластичне амбалаже.

Аудиторијум

6. новембра Тим је вредно радио у школи на изради бизнис плана уз подршку наставника Милорада Росића. Кроз тимски рад овладали смо технологијом израде анализа из задатком дате матрице за израду пословног плана. Недостајало нам је још мало времена да увежбамо презентовање пословне идеје и нашег плана.

7. новембра, у присуству представника свих Секретеријата Владе Војводине и домаћина општине Инђија одржано је такмичење. Тимови из осамнаест школа представили су свој бизнис план.

Наступ нашег тима

Све презентације су биле добро припремљене па је жири дуго одлучивао

Награђени

И ако смо остали без медаље наш наступ и презентација су били запажени

                                                                                                                                     Тим Пет-ИН

(извештај Милорад Росић, наставник ТИО)

Comments are closed.