Дружењe са пријатељима из удружења „Мој свет”

Сваке године у оквиру креативних активности у школи се организују дружења са пријатељима из удружења “Мој свет” и одељења школе “Антон Скала”. Пре свега циљ је да школа негује отвореност и сарадњу а у оквиру ваннаставних активности или интегрисањем разноврсних наставних активности.

Тако су пред Ускрс у школској библиотеци деца осмог разреда приредила читање интересантне приче другарима из одељења школе “Антон Скала”. На репертоару је била прича која се нашим другарима нижих разреда веома свиђа и која се веома често позајмљује и чита.

Активност деце из другог, трећег и четвртог разреда била је креативног садржаја. У својим припремама за ускршњи вашар угостили смо полазнике дневног боравка из удружења “Мој свет”. Заједнички су израђени бројни декоративни или употребни предмети који су излагани и продавани на школском вашару.

Осим вредног рада и ангажовања за нас је веома важан моменат дружења, размене и забаве. Деца се увек радују томе и улажу велике напоре заједно са својим учитељима да у те активности укључе старе и нове сараднике и госте.

Наташа Миливојевић, педагог школе

Comments are closed.