Школска слава – Свети Сава

Дана 27. јануара наша школа је обележила школску славу са дивно осмишљеним програмом за родитеље, наставнике, ученике и многобројне госте као и верским обредом који је приредио свештеник уз помоћ нашег вероучитеља Зорана Малешевића.

Програм приредбе укључивао је доделу награда за литерарни и ликовни конкурс.

У категорији литерарних радова нижих разреда прво место освојила је Емилија Милошевић, 3-4; друго место освојила је Тара Бањац, 3-4; треће место освојила је Вишња Стојанац, 3-3.

У категорији литерарних радова виших разреда прво место освојила је Емилија Радовић, 7-2; друго место освојила је Мариа Томасовић, 8-4; треће место освојио је Александар Јерковић, 6-3.

У категорији ликовних радова нижих разреда прво место освојила је Марија Милошевић 3-1; друго место освојила је Мирка Зинаић, 2-1; треће место освојио је Ана Раденковић, 3-4.

У категорији ликовних радова виших разреда прво место освојила је Николина Перишић 7-4; друго место освојила је Тијана Пјевац, 7-2; треће место освојио је Давид Димић, 6-1.

https://youtu.be/JkQK9PVDRh0

Посебно смо поносни на нашу учитељицу Мирјану Зинаић која је једна од овогодишњих добитника Светосавске повеље Општине Инђија.

учитељица Мирјана Зинаић и директорка школе Марина Пешић

Поводом празника награђени су и бројни наставници, учитељи и помоћни радници.

Овом приликом директорка је доделила и поклоне за успомену колегама који су напустили колектив: Ненаду Дрљача, Драгани Данчула и Војиславу Драмићанину.

Други део програма обележио је перформанс наших ученика и школског хора на тему – Свети Сава који су припремили уз помоћ вероучитеља Владане и Зорана Малешевић, наставнице Милене Маринковић, наставника Младена Шкорића и учитељице Милице Јунузовић.

(текст и слике припремили чланови информатичке секције: Уна Роквић, 6-4, Јана Суботић, 8-4, Мариа Томасовић, 8-4, филм монтирала наставница Милијана Грковић)

Comments are closed.